- 2 pure chocolade repen
- 3 eetlepels creme fraiche
- bonbons vormen

Lekkere zelfgemaakte bonbons met een zachte vulling.
Breng de crème fraîche aan de kook, een paar seconden.
Laat de eerste chocolade reep in de magnetron smelten en roer hem goed.
Voeg de crème fraîche toe en roer, van de warmtebron af, tot een pasta.
Laat de tweede chocolade reep smelten en schenk het mengsel in een laag, in de vormpjes. (bewaar iets van 4 eetlepels apart).
Laat dit in de koelkast opstijven.
Vul de bonbons met de crème fraîche vulling en laat de bonbons in de koelkast opstijven.
Indien je de rubberen ijsblokjes bakje of bonbons vormpjes gebruikt, druk je de hard geworden bonbons er voorzichtig uit.
Doop de onderkant van de bonbons in de rest van de gesmolten chocolade om een bodem te maken.
Laat ze nog in de koelkast opstijven.