- 1 bak rundergehakt
- 1/2 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels Ketjap manis
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel mosterd
- peper en zout
- 1 ei
- 1 eetlepel verse peterselie
- 1 pakje tomatensaus
- 1 rode paprika
- 1 bak champignons
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
- 1 eetlepel verse peterselie
- 1 fles kookroom

Kleine balletjes in een heerlijk romige saus!
Hak de uien en de knoflook fijn.
Hak de peterselie.
Halveer de champignons en snijd de paprika in reepjes.
Meng het gehakt samen met de ui, knoflook, ei, mosterd, paneermeel, peterselie en Ketjap.
Breng op smaak met peper en zout.
Kneed in je handen kleine balletjes uit het gehaktmengsel en bak ze een paar minuten in een koekenpan.
Leg de balletjes in een ovenschaal.
Meng samen de ui, de knoflook, de peterselie, de paprika, de champignons en de kookroom.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet en verdeel de saus op de balletjes.
Bak ze in de oven, 30 minuten, op 160 graden.