Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • brood kruim uit 2 witte boterhammen
  • 4 kabeljauw filets
  • 1/2 peterselie
  • 4 muntblaadjes
  • 4 salie blaadjes
  • 1 el tijm
  • 3 knoflook teentjes
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de oven voor op 220°C.
Hak in een keuken machine alle kruiden samen met de brood en de knoflook.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd 4 openingen boven de kabeljauw filets.
Verdeel het mengsel over 4 porties kabeljauwfilet.
Schik ze in een ingevette ovenschaal en zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.181211_460033640757002_747841594_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Open lasagne met..

Datum: 28 - 06 - 2022

0 reacties

Gnocchi met spinazie..

Datum: 9 - 06 - 2022

0 reacties

Zelfgemaakte roomboter

Datum: 7 - 06 - 2022

0 reacties

Jarcuterie met zoete..

Datum: 27 - 05 - 2022

0 reacties