Door: Dominique op 6 - 07 - 2022 in de categorie Aperitief en voorgerecht, Apperitif, Verrine hartig
Ingredienten
  • 50 g Aïoli saus
  • 4 plakjes chorizo
  • 4 plakjes Spianata Romana
  • 4 plakjes Serrano ham
  • 4 plakjes truffel salami
  • 1 stukje romige Brie ( in
  • 4 grote cocktailprikkers
Keuken: Bereidingstijd: 5 min. Portie(s): 4 glaasjes personen

Verdeel 1 eetlepel Aïoli saus in 4 kleine glaasjes.

Rijg een plakje chorizo op een cocktailprikker.

Dan rijg een stukje brie.

Rijg een plakje Serrano ham.

Rijg nog een stukje brie.

Rijg een plakjes Spianata Romana.

Rijg een laatste stukje brie.

Rijg, als laatste, een plakje truffel salami.

Doe de spiesjes in de glaasjes.

Bedekt tot gebruik met folie en zet de jarcuterie glaasjes in de koelkast.

_up

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crêpes Suzette

Datum: 8 - 08 - 2022

0 reacties

Pâté en croûte

Datum: 31 - 07 - 2022

0 reacties

Jarcuterie met Aïoli

Datum: 6 - 07 - 2022

0 reacties

Gevulde Portobello met..

Datum: 6 - 07 - 2022

0 reacties