Door: Dominique op 28 - 10 - 2015 in de categorie Quiche en pizza
Ingredienten
 
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 blik tonijn
  • 1 bakje Cherry tomaatjes
  • 1 potje crème fraîche
  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 bol Mozzarella
  • peper en zout
  • 1 ui
  • 2 eetlepels paneermeel
Keuken: Bereidingstijd: 35 min. Portie(s): 4 personen

Eigen recept van platte taart met tonijn, tomaatjes en Italiaanse kruiden.

Laat de bladerdeeg vellen ontdooien.
Snijd de ui in blokjes.
Halveer de tomaatjes.

Meng de tonijn samen met de crème fraîche, de mosterd en de ui.
Breng op smaak met peper en zout.

12180754_1131302296898431_1569334417_oPlaats de vellen deeg op een quiche vorm, afgedekt met bakpapier.
Prik op het deeg een paar gaatjes met een vork.

Strooi de paneermeel erop. (zo voorkom je dat het deeg op de bodem nat wordt door de vulling).

Verwarm de oven op 200 graden voor.

12177296_1131305546898106_1930325545_oVerdeel de vulling op het deeg.
Verdeel nu de tomaatjes erop.
Verscheur de bol Mozzarella en verdeel ze op de taart.
Strooi de Italiaanse kruiden op de taart.

Bak de taart in de oven, op 200 graden, 35 minuten.

12171761_1131315100230484_2017953414_o

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties