- 1 pakje bladerdeeg
- 1 blik tonijn
- 1 bakje Cherry tomaatjes
- 1 potje crème fraîche
- 1 theelepel Dijon mosterd
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 bol Mozzarella
- peper en zout
- 1 ui
- 2 eetlepels paneermeel

Eigen recept van platte taart met tonijn, tomaatjes en Italiaanse kruiden.
Laat de bladerdeeg vellen ontdooien.
Snijd de ui in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Meng de tonijn samen met de crème fraîche, de mosterd en de ui.
Breng op smaak met peper en zout.
Plaats de vellen deeg op een quiche vorm, afgedekt met bakpapier.
Prik op het deeg een paar gaatjes met een vork.
Strooi de paneermeel erop. (zo voorkom je dat het deeg op de bodem nat wordt door de vulling).
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Verdeel de vulling op het deeg.
Verdeel nu de tomaatjes erop.
Verscheur de bol Mozzarella en verdeel ze op de taart.
Strooi de Italiaanse kruiden op de taart.
Bak de taart in de oven, op 200 graden, 35 minuten.