- 4 kipfilets
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 bollen Mozzarella
- 2 grote vlees tomaten
- 20 g verse basilicum
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel knoflook poeder
- Peper en zout
- 1 kop basalmico azijn
- 1/3 kop honing

Verwarm de oven op 170 graden voor.
Bestrooi de kipfilets rondom met peper, zout, knoflook poeder en oregano.
Besprenkel de kipfilets met olijfolie.
Zet ze in de oven en bak ze 30 minuten.
Snijd de tomaten in dunne plakken.
Snijd de mozzarella in dunne plakken.
Hak de basilicum fijn.
Maak de basalmico crema door de azijn samen met de honing in een pan op te warmen.
Breng aan de kook tot een dikke siroop wordt.
Laat het goed afkoelen.
Leg 2 plaklen tomaten en 2 plakken mozarella op elke kipfilet.
Bestrooi wat basilicum bovenop en zet ze in de oven op 180 graden, 10 minuten.
Serveer de kipfilets met gebakken aardappelen.
Besprenkel ze met basalmico crèma.