Door: Dominique op 24 - 05 - 2015 in de categorie Dressing
Ingredienten
  • 100 ml ketchup
  • 40 ml balsamico azijn
  • 2 eetlepels water
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel komijn poeder
  • 1 ui
  • 1 Spaanse peper zonder zaadje
  • olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de ui in blokjes.
Snijd de peper in ringetjes.

Bak in een pan de ui samen met de peper.
Voeg de komijn, de suiker en de water toe.
Voeg nog de ketchup en de azijn toe en roer goed door.

Laat de saus 20 minuten zacht koken.
Laat nu de saus afkoelen.

Pureer de saus in een blender en zet hem in de koelkast.

11358667_1046087118753283_1352161208_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gerookte zalm omelet

Datum: 4 - 04 - 2021

0 reacties

Engelse mini zalm..

Datum: 28 - 03 - 2021

0 reacties

Zelfgemaakte vissticks

Datum: 22 - 03 - 2021

0 reacties

Citroen brownie met..

Datum: 19 - 03 - 2021

0 reacties