Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 3 eieren
  • 400 g suiker
  • 100 g cacao poeder
  • 500 g roomboter
  • 400 g biscuits
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Een recept van mijn schoonzus.
Een ouderwets lekker Hollandse cake!

Bereidingswijze:
Eieren en suiker glad kloppen.
Lepel voor lepel cacao toevoegen.
Boter smelten,beetje afkoelen en bij de rest voegen.
(nog vloeibaar)
Blijven roeren tot het 1 geheel is.
Biscuits in stukjes breken en door de rest roeren.

Massa in vorm storten en in de koelkast laten stijven.
1 avond van tevoren maken.

994131_652561504834608_1669036683491898709_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gemarineerde zalm in..

Datum: 5 - 06 - 2023

0 reacties

Gepekelde radijs

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Borrel olie om..

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Rub voor Rundervlees

Datum: 22 - 05 - 2023

0 reacties