Ingredienten
- 8 sneetjes brood
- 8 Cherry tomaatjes
- 1 bakje spekblokjes
- 2 bosuitjes
- een stukje roomboter om in te smeren
- 1 teentje knoflook
- 1/2 tl Italiaanse kruiden
- peper en zout
- 25 gr geraspte kaas

…makkelijk, snel en lekker!
Deze hapjes zijn zowel warm als koud heel lekker!
Tip: niet te veel vulling gebruiken, de brood wordt dan onder nat.
Verwarm de oven op 180 graden voor.Snijd de korstjes van de sneetjes brood af en rol het brood plat met een deegroller.
Bak de spekjes samen met de bos uitjes en de knoflook.
Breng op smaak met peper en zout en Italiaanse kruiden.
Halveer de tomaatjes.
Rasp de kaas fijn.
Zet de roomboter in een kom, een minuut in de magnetron.
Vet de sneetjes met de gesmolten boter, beide kanten, in.
Druk de sneetjes in de muffin vormpjes.
Verdeel de spekjes en de tomaatjes in de muffin vormpjes.
Verdeel nu de geraspte kaas bovenop.Zet de hapjes, ongeveer 20 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is en de brood krokant is.
Deze hapjes zijn zowel warm als koud heel lekker!
Tip: niet te veel vulling gebruiken, de brood wordt dan onder nat.
Verwarm de oven op 180 graden voor.Snijd de korstjes van de sneetjes brood af en rol het brood plat met een deegroller.
Bak de spekjes samen met de bos uitjes en de knoflook.
Breng op smaak met peper en zout en Italiaanse kruiden.
Halveer de tomaatjes.
Rasp de kaas fijn.
Zet de roomboter in een kom, een minuut in de magnetron.
Vet de sneetjes met de gesmolten boter, beide kanten, in.
Druk de sneetjes in de muffin vormpjes.
Verdeel de spekjes en de tomaatjes in de muffin vormpjes.
Verdeel nu de geraspte kaas bovenop.Zet de hapjes, ongeveer 20 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is en de brood krokant is.