- 2 avocado
- sap van een half citroen
- peper en zout
- 1 zak tortilla chips natural
- 1 tomaatje
- 1/4 Spaanse peper
- 1 lente uitje
- 1 teentje knoflook
- 1 bosje koriander
- 100 g gerookte kipfilet
- 1 potje crème fraîche

Ik heb dit recept voor Kerstmis bedacht.
Lekker simpel maar toch heel lekker en het ziet prachtig uit!
Het is een voorgerecht maar het kan ook als hapje of amuses voor bij de borrel.
Pureer de avocado samen met de helft van de bosje koriander, de Spaanse peper, het tomaatje, het lente uitje, de knoflook, de citroen sap en de crème fraîche.
Breng goed op smaak met peper en zout.
Snijd de gerookte kip filet in reepjes.
Bouw je verrine:
Kruimel 3 tortilla chips (grof) tussen je vingers.
Doe ze op het bodem van een glas.
Schep 2 lepels guacamole erop.
Schep 1 lepel kip erop.
Doe nog een laag chips erop en nog 2 lepels guacamole.
Snijd 1 theelepel kip heel fijn en strooi ze erop.
Versier met 2 chips en een blad koriander.
Goedemorgen Dominique,
Ik wil dit recept maken voor 10 mannen, die komen bij mij eten, en het lijkt mij een heerlijke amuse voor ze. Beetje stoere smaken.
Voor hoeveel personen is dit gerecht.?
Guacamole verrine
Met vriendelijke groet
Greet
Ik had voor 4 tot 6 glaasjes geschreven.
Maar maak het dubbel en je bent zeker dat je genoeg hebt. Veel plezier
Ik zal je laten weten wat de mannen ervan vonden. Heb jij ook een gewone website? Niet via Faceboek?
Dat is mijn officiële website
http://www.receptenvandomy.nl
Ik ben ook op facebook, pinterest en op instagram ( zie op mijn website voet)
En ja laat me het weten, ben er benieuwd naar
Fijne dag
Groet
Dominique
Hoi Domy,
De mannen hebben gesmuld.
Dank voor het lekkere recept
Hello Greet
Bedankt voor jouw berichtje.
Je schreef
“De mannen hebben gesmuld.” Top ?
Ik ben er heel blij om
Groetjes
Domy