Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Groenten
Ingredienten
  • 1 aardappel per persoon
  • 1 venkelknol voor 2 personen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 1 bak cherry tomaten of kleine trostomaten
  • peper en zout
  • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen
Te veel eten in de groentenla van mijn koelkast
…ik dacht, en nu??
dit lekker bijgerecht met een subtiele anijs smaak!Verwarm de oven voor op 220°C.

schil en snijd in blokjes de aardappelen.
Kook ze 10 min. in water met zout.

Snijd in de venkelknol in blokjes en kook ze in water met zout, 10 min.

Snijd de andere groenten in blokjes, reepjes of ringen.

Meng alle groenten samen met de olijfolie en knoflook, de rozemarijn en breng op smaak met peper en zout.

Gedurende zo’n 25 min. in de oven en je hebt werkelijk een overheerlijk gerecht!

530503_395962290497471_1933554715_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties