- 2 maiskolven
- 1 courgette
- 8 grote champignons
- 1 paprika (rood of geel of groen)
- 1 bak tros tomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels Balsamico azijn
- peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie

Vegetarisch en koolhydraatarm lekker recept voor op de barbecue.
Snijd de courgette in dikke plakken.
Snijd de paprika in 8 stukken.
Borstel de champignons schoon.
Snijd de maiskolven in 4 plakken. (met verse maiskolven, kook ze 10 minuten in ruim water met zout).
Was de tomaatjes.
Klop de azijn met de olijfolie.
Breng op smaak met peper en zout.
Pers de knoflook erboven.
Rijg de groenten op 4 spiesen.
Met een kwast, bestrijk de marinade op de groenten en leg ze in een schaal.
Dek de schaal af met folie en zet in de koelkast 1 uur.
Gril de groenten op de BBQ of onder de gril totdat ze licht gebruind zijn, regelmatig draaien, 12 minuten ongeveer.