Door: Dominique op 26 - 06 - 2015 in de categorie BBQ, Groenten, Healthy warm
Ingredienten
  • 2 maiskolven
  • 1 courgette
  • 8 grote champignons
  • 1 paprika (rood of geel of groen)
  • 1 bak tros tomaatjes
Voor de marinade:
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels Balsamico azijn
  • peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 12 min. Portie(s): 4 personen

Vegetarisch en koolhydraatarm lekker recept voor op de barbecue.

Snijd de courgette in dikke plakken.
Snijd de paprika in 8 stukken.
Borstel de champignons schoon.
Snijd de maiskolven in 4 plakken. (met verse maiskolven, kook ze 10 minuten in ruim water met zout).
Was de tomaatjes.

Klop de azijn met de olijfolie.
Breng op smaak met peper en zout.
Pers de knoflook erboven.

Rijg de groenten op 4 spiesen.

Met een kwast, bestrijk de marinade op de groenten en leg ze in een schaal.
Dek de schaal af met folie en zet in de koelkast 1 uur.

Gril de groenten op de BBQ of onder de gril totdat ze licht gebruind zijn, regelmatig draaien, 12 minuten ongeveer.

11655487_1067396346622360_1441388053_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties