- 800 g rundervlees (runderpoulet/hachee vlees)
- 50 g boter
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 2 paprika's
- 1 blik tomatenpuree
- 1 blik gepelde tomaten
- 2 theelepels suiker
- 2 eetlepels peterselie
- 1 eetlepel milde paprika poeder
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 laurierblad
- 25 g bloem
- 1 beker slagroom
- peper en zout
- 4 stokbroden (afbak)

Snijd de paprika’s in repen.
Hak de knoflook fijn.
Snipper de uien fijn.
Snijd het vlees in blokjes.
Laat in een braadpan de margarine Smelten.
Bak de ui met de knoflook.
Voeg het vlees toe en bak het mee, tot het net mooi kleurt.
Voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten.
Voeg de tomatenpuree, de paprikapoeder, de karwijzaad en de bloem toe en bak 3 minuten totdat de bloem volledig is opgenomen.
Voeg de gepelde tomaten toe aan het vlees en roer goed door.
Vul het blik (van de gepelde tomaten) met water.
Voeg het water, het bouillonblokje en de laurierblad toe.
Draai het vuur laag. Stoof de goulash met een deksel erop, 2,5 uur . Roer goed af en toe.
Voeg de crème fraîche en de peterselie toe.
Breng de goulash op smaak met zout en peper.
Bak de stokbroden in de oven, 15 minuten en snijd ze in sneden.
Verdeel de goulash op 4 borden en serveer met stokbrood.