Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • Gnocchi di patate voor 4 personen
  • 2 kipfilet's
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1/2 bakje verse basilicum
  • 1 klein zak verse spinazie
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl suiker
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Gnocchi di patate zijn een soort ovale balletjes, gemaakt van aardappel en tarwemeel. Het is een typisch Italiaans gerecht. De aardappels worden gekookt en gepureerd, en daarna met het meel en wat zout gekneed en dan gekookt in kleine balletjes. De gnocchi zijn klaar als ze komen bovendrijven.

Ik had gnocchi al gemaakt maar had nog geen recept, even denken, en voila, een nieuw recept!
Snel gemaakt en heel lekker!

Snijd de ui, de knoflook, de paprika, de courgette en de kipfilet’s in blokjes.

Maak de Gnocchi en kook ze in ruim water met zout.

Verhit wat margarine in een wok.
Fruit de ui een paar minuten en voeg daarna de paprika, de courgette en de kipfilet blokjes toe.
Bak ze een paar minuten op hoog vuur.

Doe de spinazie en de basilicum blaadjes erin en laat al omscheppend slinken.

Schenk de tomatenblokjes erbij, voeg er de suiker, de knoflook en de gnocchi toe, breng op smaak met peper zout en laat op laag vuur 15 minuten koken.

Voila! bon appétit!

krijg je de kriebels van sommige ingrediënten? Vervang ze dan door een soortgenoot.

67053_408676085892758_644859340_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties