Door: Dominique op 2 - 07 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 pak pitabroodjes
  • 1 potje geroosterde rode paprika
  • 3 el spinazie a la crème
  • 2 el ricotta kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 3 el feta
  • peterselie, basilicum, koriander
  • 3 lente uitjes
  • 1 flesje kookroom
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 10 personen

Laat de spinazie ontdooien.
Laat de paprika’s uitlekken.
Snijd de lente uitjes, de knoflook, de peterselie, de basilicum en de koriander heel fijn.
Snijd de paprika’s in reepjes.
Meng alle samen en breng op smaak met peper en wat zout en 3 el kookroom.
Snijd de pitabroodjes open.
Smeer een eetlepel kookroom erop.
Beleg met het spinazie mengsel.
Bak de broodjes een voor een in een koekenpan zonder olie tot de kaas gesmolten is.
Keer ze een paar keer om op een laag vuur.
In vier delen.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties