Door: Dominique op 31 - 07 - 2015 in de categorie Varkensvlees
Ingredienten
  • 100 g varkenshaas per persoon
  • 4 eetlepels Parmezaanse kaas (poeder)
  • 2 pakjes Serrano ham
  • 100 g geraspte kaas
  • 2 lente uitjes
  • 5 blaadjes basilicum
  • 3 blaadjes salie
  • 1 potje gedroogde tomaatjes
  • 2 teentjes knoflook
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Recept zelf verzonnen, samen met mijn dochter Nikki.

Verwarm de oven op 180 graden voor.

Hak in een keukenmachine de basilicum, de tomaatjes, de kaas, de Parmezaanse kaas en de salie.
Breng op smaak met peper en zout.

11805852_1086055014756493_1745201345_nSnijd de varkenshaasjes zorgvuldig doormidden, maar zorg ervoor dat je ze niet helemaal doorsnijdt en sla ze plaat.

Smeer de varkenshaasjes royaal met het kaas mengsel.

 

 

 

 

 

11798563_1086055938089734_650308314_nRol de varkenshaasjes op en bedek ze met 2 plakjes ham.

Strooi er wat peper op.

Plaats in een ondiepe ovenschaal met wat olijfolie.

Besprenkel ze met wat olijfolie

Bak de varkenshaasjes in de oven 25 minuten tot ze rosé zijn en laat ze in alufolie 5 minuten rusten.

 

11126783_1086069091421752_1317650769_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties