- 250 gr conchiglioni (grote pastaschelpen)
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 pakje tomatenpuree
- 1 theelepel suiker
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
- olijfolie
- 1 blik tonijn in water
- 100 g geraspte kaas
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 theelepel peterselie

Dit recept heeft Nikki, mijn dochter, verzonnen!
Kook 8 minuten de pasta, in ruime water met zout.
Giet ze af.
Snijd de knoflook en de ui heel fijn.
Fruit in een koekenpan met olie de ui en de knoflook samen.
Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog een paar minuten.
Voeg nu de tomatenpuree toe.
Breng op smaak met peper, zout, Italiaanse kruiden en peterselie.
Roer de tonijn in de saus en laat een paar minuten nog pruttelen.
Vul de pastaschelpen met de tonijnsaus en leg ze, met de open kant boven in een ovenschaal.
Verkruimel de feta boven de schelpjes en verdeel naar smaak de geraspte kaas erover.
Zet de ovenschaal in de oven en verwarm ongeveer 5-10 minuten in het midden van de oven.