Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Stoofpotjes
Ingredienten
  • 4 hamlappen (of een groot)
  • peper
  • zout
  • 1 liter kippenbouillon (2 blokjes opgelost in 1 liter water)
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 grote uien
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 tl peterselie
  • 1 tl tijm
  • 1 prei
  •  1 eetlepel olijfolie
  • 2 winterpeen
  • 1 handje vol groene olijven
Keuken: Bereidingstijd: 120 min. Portie(s): 4 personen

Lekker stoofpot met hamlappen.
Je kan ook rundervlees, lamsvlees of kip gebruiken.

Snijd de winterpeen, de prei, de tomaten en de uien in ringen.
snijd aardappels in blokjes.

Doe in een ovenschaal alle ingrediënten samen.
Breng op smaak met peper en zout.

Laat de hamlappen in de oven op 160 graden, 2 uren stoven.

1924624_611924458901252_2129452021_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties

Zoete aardappel soep..

Datum: 21 - 09 - 2020

0 reacties