Door: Dominique op 8 - 10 - 2018 in de categorie Warme voorgerechten
Ingredienten
  • 3 verse vijgen per persoon (12)
  • 2 eetlepels honing
  • 2 rollen zoete geitenkaas
  • 2 eetlepels walnoten
  • 2 theelepels verse tijm
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Heerlijk,  hemelse voorafje,  het smelt in je mond.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng de geitenkaas met de honing, de gehakte walnoten en de tijmblaadjes.

Snijd de vijgen in vieren, maar laat ze heel.
Leg ze op een bakplaat, op bakpapier.
Met een theelepeltje, vul de vijgen met het geitenkaas mengsel.

Zet in de oven, 15 minuten op 200 graden.
Serveer met een groene salade.

Ps: vijgen gaan open tijdens het roosteren, het is normaal.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Tiramisu met vijgen

Datum: 15 - 10 - 2018

0 reacties

Gepofte trostomaatjes uit..

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties

Runderrollade met kruiden

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties