Door: Dominique op 26 - 08 - 2016 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 8 grote aardappelen
  • 250 g  in plakjes gesneden chorizo worst
  • 8 tros tomaten
  • 1 rode paprika
  • 100 g mais
  • 20 g verse koriander
  • 150 g geraspte kaas
  • 1 ui
  • 125 ml crème fraiche of zure room
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Recept uit de Jumbo magazine.
Ik heb een ui erbij gebakken en hem met de chorizo gemengd.

Snijd de tomaten, de paprika en de ui in blokjes.

Snijd chorizo in stukjes.

Hak de koriander fijn.

Bak de chorizo krokant, in een koekenpan zonder olie, 5 minuten.
Zet hem apart in een schaal.

Gebruik dezelfde pan (zonder hem te schoonmaken), voeg 1 lepel olie en bak de ui erin.

Prik de aardappelen met een vork en pof ze in de magnetron, (900 watt), 12 minuten.

Zet de chorizo, de koriander, de kaas, de mais, de tomaten en de crème fraiche in verschillende kommetjes op tafel.

Snijd de aardappelen boven in, druk ze open met je vingers.

Leg de aardappelen op 4 borden en laat iedereen zelf aan tafel zijn aardappelen toppen.

20160826_202249_resized

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties