- 1 bakje rundergehakt
- 1 ui
- 1 prei
- 1 teentje knoflook
- 1 blikje kokosmelk
- 1 blikje ananas in blokjes
- 1 el peterselie (vers)
- 1 el basilicum (vers)
- 4 roma snaak tomaatjes (of Sherry tomaatjes)
- 2 el kerrie poeder
- peper en zout
- 1 courgette
- 1/2 rode paprika
Soms ben ik creatief met eten, ik ben best trots op het resultaat, het is heel lekker!
ik heb dit met rijst gegeten.
Snijd de ui en de knoflook fijn.
Fruit ze in een wok met margarine.
Snijd de courgette en de paprika in blokjes en de prei in ringen.
Voeg het gehakt bij de ui en bak een paar minuten.
Snijd de peterselie en de basilicum fijn.
Voeg dan de courgette, de paprika, de ananas blokjes, de prei, de kerrie poeder, de peterselie en basilicum toe.
Breng op smaak met veel peper en wat zout.
Halveer de tomaatjes en voeg ze toe.
Roer de kokosmelk erdoor en laat op laag vuur 10 mn koken.