Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Groenten, Healthy warm, Paasrecepten
Ingredienten
  • 1 bosje asperges, schoongemaakt
  • 4 el balsamico azijn
  • 4 theelepels olijfolie
  • zeezout en gemalen zwarte peper naar smaak
  • 1 eetlepel vers citroensap
  • 2 sjalotjes, fijngesneden
  • 2 theelepels gedroogde dragon
  • 1/4 theelepel Franse mosterd
  • 1 theelepel olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

De asperges pelen en vermengen met 4 eetlepels olijfolie, zout en peper.
Over de grillpan verdelen en ongeveer 5 minuten roosteren tot ze net gaar zijn en lichtbruin beginnen te worden.

Halverwege de baktijd de asperges eenmaal omdraaien en met azijn blussen.
Gril nog 5 minuten.
De dressing bereiden als de asperges garen: citroensap, sjalotjes, dragon, mosterd en olijfolie in een kommetje vermengen.

Op smaak brengen met zout en peper.
Als de asperges gaar zijn over een schaal verdelen en de dressing erover schenken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties