Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 800 g aardappelen (vaste)
  • 1 bak champignons
  • 1 bak spekjes
  • olie
  • peper en zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Ui en knoflook in ringen snijden.
Champignons boenen en in stukjes snijden.
Aardappelen schillen en met een mandoline in zeer dunne schijven snijden.
In een pan de olie verhitten en het spek bakken.
ui en knoflook bijvoegen.
Champignons toevoegen.
Het groentemengsel uit de pan scheppen.
Bij het bakvet nog wat olie toevoegen en de aardappelschijven bakken.
Ongeveer 10 minuten tot ze goudbruin zijn.
Regelmatig omscheppen.
Bestrooien met peper en zout.
Het groentemengsel erdoor scheppen en nog even opwarmen.
Lekker met sperziebonen en vlees
Smakelijk!

8247_561542927272739_1524566571_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties