Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 2 aardappelen per persoon of 4 grote pof-aardappelen
  • 2 lente uitjes
  • 4 el mayonaise
  • 3 sjalotten
  • 4 el geraspte kaas
  • peper en zout
  • 2 blikjes tonijn (in water)
  • 1 teentje knoflook
  • 6 augurken
  • 1/2 avocado (niet verplicht)
  • olijfolie
  • alufolie
Keuken: Bereidingstijd: 30 mn min. Portie(s): 4 personen

Ik heb dit recept van Armando.
Hij had dit gerecht in Engeland gegeten en vond het heerlijk…
nou Armando, we ook vanaf nu!
Mijn dochter hielp me en voegde haar eigen twist aan dit recept toe,
Dank je wel Armando voor dit heerlijke recept!


Aardappels schoon boenen en in pan met ruim water en zout 10 minuten voorkoken of 6 minuten in de magnetron.
Aardappels op enkele plaatsen met vork inprikken en per stuk verpakken in aluminiumfolie.
Aardappels in alufolie met olie, peper en zout en 30-40 minuten gaar laten worden in een op 225 °C voorverwarmde oven.

Snijd de lente uitjes, knoflook, augurken en sjalotten fijn snijden.
Avocado in blokjes snijden.

Meng de tonijn samen met de mayonaise, de augurken, knoflook, sjalotten en avocado.

Breng op smaak met peper en zout.

Rasp de kaas fijn.

Aardappels opensnijden en vullen met het tonijn mengsel.

Strooi wat geraspte kaas erover.

gepofte Aaardappelen

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties