Door: Dominique op 10 - 02 - 2017 in de categorie Dipsaus, spread, Lunch / Ontbijt
Ingredienten
  • 1 dunne prei
  • 1 ei
  • 50 g ham
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 1 appel
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): - personen

Kook het ei in ruim water met zout, 9 minuten.
Pel hem en hak het fijn.

Snijd de prei in ringetjes, heel fijn.
Kook hem in ruim water met zout, 10 minuten.
Laat hem goed uitlekken en afkoelen in een zeef.

Schil de appel, verwijder het klokhuis, halveer hem en rasp hem.
Zet hem de zeef met de prei.

Knijp tussen de vingers alle sappen uit de prei en de appel.

Hak de peterselie samen met de ham fijn.

Meng het prei-appel mengsel samen met het ei, het peterselie-ham mengsel, mayonaise en yoghurt en breng goed op smaak met peper en zout.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Tiramisu met vijgen

Datum: 15 - 10 - 2018

0 reacties

Gepofte trostomaatjes uit..

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties

Runderrollade met kruiden

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties