Door: Dominique op 2 - 07 - 2014 in de categorie Toetjes/gebak
Ingredienten
  • 200 g bloem
  • 100 g suiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 4 eieren
  • 1 liter melk
  • rasp van een half citroen
  • 1 pak bladerdeeg
Keuken: Bereidingstijd: 60 min. Portie(s): 8 personen
  1. Meng in een kom de bloem met de suiker, de vanille suiker, de citroen rasp en de eieren.
  2. Voeg langzaam de melk toe en meng goed door.
  3. Bekleed een ronde bakvorm met de (ontdooide) velletjes bladerdeeg of de rol vers bladerdeeg (met bakpapier eronder)…
  4. Verdeel het mengsel over het deeg.
  5. Zet de vorm in een voorverwarmde oven op 180 graden en laat de flantaart ongeveer 45 minuten bakken in het midden van de oven.
  6. Laat de flantaart goed koud worden alvorens te serveren.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties