Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 pak filodeeg
  • 1 handje vol basilicum
  • 1 potje gedroogde tomaten
  • peper
  • mozzarella
  • 1 pak Serranoham
  • 1/ 2 ui
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 8 personen

Verwarm de oven voor op 225 °C.
Leg de vellen filodeeg open op een bord.
Leg erop een plak Serranoham.
Verdeel de vulling over de stukken filodeeg, breng op smaak met peper en rol ze op en sluit de randjes met wat water.
Leg de rolletjes op een bakplaat die bedekt is met bakpapier.
Bak in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Bak in de oven, 15 minuten, tot ze goudbruin en knapperig zijn.

184454_386888451404855_1157957769_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties