- 4 eieren
- 50 g geraspte kaas
- 1/4 Spaanse peper zonder pit
- 50 g ham blokjes
- 3 eetlepels peterselie
- peper en zout

Lekker Healthy food recept voor het Paasontbijt of Paaslunch.
Ik zag op “Foods and photo’s”een recept, ei in wolk.
Ik vond het het een goed idee en het zag er lekker uit.
Ik heb van haar recept mijn eigen gemaakt.
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Vet een bakpapier vel met olie (of met kokos olie) in en zet het vel op een ovenplaat.
Snijd de peper in stukjes.
Hak de peterselie fijn.
Splits de eieren.
Bewaar elk dooier in verschillend schaaltje.
Doe de eiwitten in een grote kom met een snufje zout en klop met een mixer tot ze heel stijf wordt, zo’n 3-5 minuten.
Meng de kaas met de peper, de ham en de peterselie.
Breng goed op smaak met peper en zout.
Meng ze heel voorzichtig met de eiwitten.
Schep 4 wolken van eiwit op het bakpapier, op ruime afstand.
Maak in het middel van de wolken een kuil.
Zet ze in de oven, bak ze 4 minuten en halen ze uit de oven.
Giet voorzichtig in elke kuiltje een eierdooier.
Zet de wolken opnieuw in de oven en bak ze 4 minuten.
Haal de wolken uit de oven en serveer direct.