Door: Dominique op 3 - 03 - 2016 in de categorie Healthy sweet, Koekjes
Ingredienten
  • 150 g pure chocolade
  • 100 g walnoten
  • 100 g rozijntjes
  • 1/2 blikje gecondenseerde melk
  • 4 eetlepels honing
  • 1 appel
  • 100 g Cruesli of musli
  • 50 g roomboter
Keuken: Bereidingstijd: 25-30 min. Portie(s): - personen

Lekker zelfverzonnen recept van een tussendoortje met Cruesli, chocolade, noten en fruit.

Hak de noten en de chocolade grof.
Pel de appel en snijd hem in blokjes.
Laat de boter, 40 seconden in de magnetron smelten.

Verwarm de oven op 175 graden voor.

Meng samen de gecondenseerde melk, de rozijntjes, de Cruesli, de honing, de boter en de chocolade.

Stort het Cruesli-mengsel, op een ovenblik of ovenschaal bekleed met bakpapier. (hoog aan de zijkant)

Bak in de oven tot de randen goudbruin zijn, 25-30 minuten.

Laat de de repen 5 minuten afkoelen in de ovenschaal.
Gebruik een scherp mes om in repen te snijden.
Laat de repen volledig afkoelen en bewaar in een bakje.

12809828_1204554769573183_1334909865_o

12784287_1204555022906491_1540159667_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties