Door: Dominique op 13 - 03 - 2020 in de categorie Groenten, Varkensvlees
Ingredienten
  • 250 g couscous
  • 1 kipbouillonblokje
  • 4 lente uitjes
  • 4 wortels
  • 200 g verse, fijn gesneden boerenkool
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 20 g verse platte peterselie
  • Peper en zout
  • 4 verse worsten
  • 2 eetlepels wokolie
  • 150 g Feta
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de uien in blokjes.
Hak de knoflook fijn en daarna hak de peterselie.

Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Snijd de worsten in plakken.
Snijd de wortels in blokjes.

Verwarm de wokolie in een wok.
Bak erin de uien, de plakjes van de worsten, de wortels, de lente uitjes, de helft van de peterselie en de knoflook.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de boerenkool toe, zet het vuur even zacht en bak tot de boerenkool gaar is.

Zet de couscous in een kom.
Laat het water koken en meng het met het bouillonblokje.
Giet het bouillon op de couscous, zet een bord op de kom en laat het 5 minuten staan.
Na 5 minuten, roer de couscous los met een vork.

Meng de couscous samen met de groenten.
Snijd de feta in kleine blokjes en meng de helft met de couscous.

Verdeel de couscous op 4 borden en strooi de rest van de Feta en de rest van de peterselie bovenop.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties