Door: Dominique op 17 - 08 - 2017 in de categorie Warme Saus
Ingredienten
  • 3 rode paprika's
  • 1 kg tomaten
  • 1 groene paprika
  • 3 gele paprika's
  • 2 knoflook teentjes
  • 4 uien
  • 2 eetlepels verse tijm
  • 2 eetlepels honing
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 35 min. Portie(s): 4 personen


Het is lekker met vlees of met gebakken eieren.

Snijd de paprika’s in blokjes.
Snijd de tomaten in blokjes.

Snijd de uien fijn.
Hak de de tijm en de knoflook teentjes.

Verwarm de olie in een koekenpan.
Fruit de knoflook en de uien erin.

Voeg de tomaten blokjes , de paprika’s blokjes, de tijm en de honing toe.
Bak alles 5 minuten, breng op smaak met peper en zout.

Zet het vuur heel laag en laat de saus een half uur langzaam en zacht stoven.

2 reacties tot nu toe.

  1. ronald van der valk schreef:

    Beste Dominique,

    misschien is het een goed idee om in uw recept voor een compote van tomaat en paprika de tomaten en de hoeveelheid daarvan als ingrediënten te noemen. Zoals het er nu staat is het recept waardeloos. Helaas.

    Vriendelijk groetend, Ronald van der Valk

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Cordon bleu

Datum: 30 - 10 - 2019

0 reacties

Zoete aardappel –..

Datum: 28 - 10 - 2019

0 reacties

Pompoen cake met..

Datum: 13 - 10 - 2019

0 reacties

Zoete aardappel schotel..

Datum: 8 - 10 - 2019

0 reacties