Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Paasrecepten, Toetjes/gebak
Ingredienten
  • 100g bloem
  • 2 eieren
  • 250ml melk
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 350g kersen
  • 1 eetlepel poedersuiker
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Miijn jeugd, mijn moeder, zondag lunch…


•Verwarm de oven voor op 220C (hetelucht 200C).

•Klop een beslag van bloem met eieren, melk en vanillesuiker.

•Was de kersen en ontpit ze.

•Schenk het beslag in een ovenschaal en verdeel de kersen erover.

•Bak de clafoutis in de oven ca. 40 min.

551235_340544922705875_803834404_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties