- 500 g tagliatelle
- 1 pakje gerookte zalm
- 1 Spaanse peper (zonder zaden)
- 1/2 pak verse spinazie
- 1 pakje garnalen
- 2 lente uitjes
- 1 ui
- 1 pak kruiden kaas (zoals Boursin, Philadelphia of Paturain)
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 ml crème fraîche light
- 1 zakje Saffraan
- peper en zout
- sap van 1 citroen
Snijd de ui in blokjes.
Snijd de Spaanse peper en lente uitjes in ringetjes.
Hak de spinazie grof.
Snijd de zalm in reepjes.
Bak in een wok met olijfolie de ui samen met de lente uitjes en de Spaanse peper.
Voeg de spinazie toe en wok hem nog 5 minuten.
Voeg de zalm en de garnalen toe en bak nog op hoog vuur, 5 minuten.
Zet het vuur laag, voeg de kruiden kaas en laat hem smelten.
Voeg nu de crème fraîche en het citroensap toe en laat de saus zacht koken.
Breng op smaak met peper en zout.
Kook de pasta beet gaar, giet ze af en meng ze met de saus.