Door: Dominique op 19 - 09 - 2014 in de categorie Nagerechten, Paasrecepten, Toetjes/gebak
Ingredienten
  • 250 g volle kwark
  • 30 g suiker
  • 30 g vanillesuiker
  • sap en rasp (dunne schil, zonder wit)van 1 limoen
  • 2 dl room
  • 1 pak lange vingers
  • 500 g aardbeien
Keuken: Bereidingstijd: 3 uur min. Portie(s): 4 personen

 het is super lekker, snel klaar en makkelijk en het was een succes!

Klop de kwark los met suiker, vanillesuiker, limoenrasp en limoensap.

Klop de room stijf en spatel door de kwark.

11287090_1054254267936568_1672352610_nZet de koekjes tegen de rand van de charlotte vorm, met de suikerkant naar buiten.

Snij de aardbeien in tweeën.

Beleg de bodem van de vorm met aardbeien en bedek deze met wat kwarkcrème.

Vul de vorm verder op met laagjes aardbeien en kwarkcrème.

Eindig met een laag kwarkcrème.

Zet de charlotte minstens 3 uur in koelkast zodat hij kan opstijven.

526297_502144093212623_114903844_n

2 reacties tot nu toe.

  1. Jo schreef:

    Meest heerlijke toetje dat ik ooit gegeten heb…..

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties