- 250 g volle kwark
- 30 g suiker
- 30 g vanillesuiker
- sap en rasp (dunne schil, zonder wit)van 1 limoen
- 2 dl room
- 1 pak lange vingers
- 500 g aardbeien

het is super lekker, snel klaar en makkelijk en het was een succes!
Klop de kwark los met suiker, vanillesuiker, limoenrasp en limoensap.
Klop de room stijf en spatel door de kwark.
Zet de koekjes tegen de rand van de charlotte vorm, met de suikerkant naar buiten.
Snij de aardbeien in tweeën.
Beleg de bodem van de vorm met aardbeien en bedek deze met wat kwarkcrème.
Vul de vorm verder op met laagjes aardbeien en kwarkcrème.
Eindig met een laag kwarkcrème.
Zet de charlotte minstens 3 uur in koelkast zodat hij kan opstijven.
Meest heerlijke toetje dat ik ooit gegeten heb…..
Dank je wel Jo