- 1/2 bakje kastanje champignons
- 1/2 bakje Mascarpone kaas
- 1 sjalot
- 1 eetlepel verse platte peterselie
- 1 bos uitje
- peper en zout
- 1 eetlepel walnoten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 sjalot
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels walnoten
- 1/2 bakje kastanje champignons
- 1 chorizo worst (Heel, Lidl)
- 6 verse Salie blaadjes
- eventueel zout en peper
- bakje snack tomaatjes (geel, oranje, Lidl)
- 1 theelepel verse peterselie

Zelf verzonnen recept van Tortellini, gevulde met champignons en mascarpone en in een saus met chorizo, chorizo olie en champignons.
Het is veel werk maar de moeite waard, ze zijn heerlijk!
Maak je Tortellini deeg klaar.
Zet het deeg, afgedekt in de koelkast, 1 uur.
Snijd 1 sjalot klein.
Snijd de champignons in blokjes.
Hak de peterselie en de knoflook fijn.
Hak de noten grof.
Snijd het bos uitje in ringetjes.
Verwarm de olijfolie in een wok en bak alle ingrediënten samen.
Hak ze in keuken machine fijn.
Meng in een kom het mengsel met de mascarpone.
Breng op smaak met peper en zout.
Maak de tortellini klaar.
Rol het deeg uit.
Vul en vouw de Tortellini.
Maak 15 tortellini per persoon.
Maak de saus klaar.
Snijd de chorizo in kleine blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd 2 sjalotten fijn.
Hak de noten grof.
Halveer de champignons. (of in 4 stukjes).
Bak de sjalotten met champignons, de tomaatjes, de chorizo en de noten.
Voeg er de salie blaadjes toe en bak ze mee.
Breng op smaak met peterselie en eventueel peper en zout.
Zet het vuur heel zacht.
Kook de Tortellini.
Kook de Tortellini in ruim water met zout en olie.
Als ze boven komen drijven zijn ze gaar.
Serveren
Verdeel 15 tortellini per persoon op 4 borden.
Verdeel de saus met olie erbij in de borden.