Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Groenten
Ingredienten
  • 1 pond worteltjes
  • 2 suikerklontjes
  • zout
  • 4 el boter
  • 2 tl peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

lekker bijgerecht voor kerst, een oude Franse klassiek!

Schil de worteltjes af en snijd ze in schijven.
Smelt 2 eetlepels boter in een zware pan.

Voeg de wortels toe samen met het zout, suiker en 4 dl water.
Kook de worteltjes 25 minuten zonder deksel tot het water verdampt is en de wortels zacht zijn.
Voeg de resterende boter en de peterselie toe en schud om.

44967_384563891637311_1837795750_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gerookte zalm omelet

Datum: 4 - 04 - 2021

0 reacties

Engelse mini zalm..

Datum: 28 - 03 - 2021

0 reacties

Zelfgemaakte vissticks

Datum: 22 - 03 - 2021

0 reacties

Citroen brownie met..

Datum: 19 - 03 - 2021

0 reacties