Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Groenten
Ingredienten
  • 1 pond worteltjes
  • 2 suikerklontjes
  • zout
  • 4 el boter
  • 2 tl peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

lekker bijgerecht voor kerst, een oude Franse klassiek!

Schil de worteltjes af en snijd ze in schijven.
Smelt 2 eetlepels boter in een zware pan.

Voeg de wortels toe samen met het zout, suiker en 4 dl water.
Kook de worteltjes 25 minuten zonder deksel tot het water verdampt is en de wortels zacht zijn.
Voeg de resterende boter en de peterselie toe en schud om.

44967_384563891637311_1837795750_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties