- 1 zak gedroogde paddenstoelen (half bak verse champignons kan ook)
- 1 bouillon blokje
- 1 ui
- 2 kipfilet
- 3 el verse peterselie
- 1/2 tl Italiaanse kruiden
- 1 pakje tomatenpuree
- 2 knoflookteentjes
- 2 eieren
- 1 witte boterham
- mespunt basilicum, nootmuskaat, dragon, paprikapoeder
- peper en zout
- 1 pak cannelloni pasta
- 1 pakje geraspte kaas

Het is super lekker, een aanrader!
Kook wat water en laat er de champignons met een bouillonblokje, 10 minuten in weken.
Giet ze af en bewaar ze apart.
Hak samen in een keuken machine, de ui, de knoflookteentjes en de peterselie.
Bewaar de helft in een kom.
Hak nu de kipfilet’s, de eieren en de brood samen tot een pasta.
Meng de helft van het uimengsel samen met het vlees mengsel.
Breng op smaak met peper, zout, dragon, nootmuskaat, basilicum en paprikapoeder.
Meng nu de champignons erin.
Vul de cannelloni met het mengsel en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
Meng het pakje Tomato Frito tomatenpuree samen met een glas water, breng op smaak met peper en zout en Italiaanse kruiden.
Strooi de kaas erover en bak in de oven, op 200 graden, 40 mn.