Door: Dominique op 19 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • 1 zak gedroogde paddenstoelen (half bak verse champignons kan ook)
  • 1 bouillon blokje
  • 1 ui
  • 2 kipfilet
  • 3 el verse peterselie
  • 1/2 tl Italiaanse kruiden
  • 1 pakje tomatenpuree
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 eieren
  • 1 witte boterham
  • mespunt basilicum, nootmuskaat, dragon, paprikapoeder
  • peper en zout
  • 1 pak cannelloni pasta
  • 1 pakje geraspte kaas
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen
Ik heb dit recept verzonnen.

Het is super lekker, een aanrader!

Kook wat water en laat er de champignons met een bouillonblokje, 10 minuten in weken.

Giet ze af en bewaar ze apart.

Hak samen in een keuken machine, de ui, de knoflookteentjes en de peterselie.
Bewaar de helft in een kom.
Hak nu de kipfilet’s, de eieren en de brood samen tot een pasta.
Meng de helft van het uimengsel samen met het vlees mengsel.
Breng op smaak met peper, zout, dragon, nootmuskaat, basilicum en paprikapoeder.
Meng nu de champignons erin.

Vul de cannelloni met het mengsel en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.

Meng het pakje Tomato Frito tomatenpuree samen met een glas water, breng op smaak met peper en zout en Italiaanse kruiden.

Strooi de kaas erover en bak in de oven, op 200 graden, 40 mn.

1176300_507680289325670_660368126_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties