Door: Dominique op 6 - 09 - 2022 in de categorie Dressing
Ingredienten
  • 2 ansjovis
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels yogonaise of yoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels citroensap
  • Peper
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Pel de knoflook.

Meng alle ingrediënten samen en pureer ze samen met een staafmixer.

Breng op smaak met peper.

Dek met folie en zet de saus tot gebruik in de koelkast.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Romige champignons soep

Datum: 7 - 12 - 2023

0 reacties

Mini pannacotta van..

Datum: 6 - 12 - 2023

0 reacties

Candy roses

Datum: 6 - 12 - 2023

0 reacties

Basilicum – peterselie..

Datum: 5 - 12 - 2023

0 reacties