Door: Dominique op 26 - 05 - 2023 in de categorie Dipsaus, spread, Divers
Ingredienten
  • 200 ml olijfolie
  • 1 theelepel sambal oelek of 1 in ringetjes gesneden spaanse peper zonder pitten
  • 3 teentjes knoflook
  • Handjevol verse Munt, salie, rozemarijn, thijm, peterselie, basilicum.
  • 1/2 theelepel grove zout
  • 1/4 theelepel gerookte paprikapoeder
  • Peper uit de molen
Keuken: Bereidingstijd: 2 dagen laten rusten min. Portie(s): - personen

Heerlijke gekruide olie om je brood te dippen.

Hak de knoflook fijn.

Hak de kruiden fijn (behalve de laurier).

Doe alle ingrediënten in een wekpot.

Laat marineren minimal 2 dagen.

Serveer bij de borel, in een kommetje, met verschillende soorten verse brood sneedjes.

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gemarineerde zalm in..

Datum: 5 - 06 - 2023

0 reacties

Gepekelde radijs

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Borrel olie om..

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Rub voor Rundervlees

Datum: 22 - 05 - 2023

0 reacties