- 1 pakje bladerdeeg
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 4 eetlepels water
- 1/2 ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 peterselie
- 1/2 theelepel Italiaanse kruiden
- 1/2 theelepel suiker
- peper en zout
- 100 g York ham
Laat het bladerdeeg, 15 minuten ontdooien.
Zet de vellen op elkaar en druk ze goed samen met je vingers.
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Hak de ui samen met de knoflook.
Meng samen de tomatensaus, de suiker, de ui, de knoflook, de peterselie en het water en breng op smaak met peper en zout.
Smeer het bladerdeeg met tomatensaus.
Leg de ham plakjes erop.
Smeer nog 2 lepels tomatensaus erop.
Strooi wat Italiaanse kruiden erop.
Rol het bladerdeeg op.
Snijd het bladerdeeg in plakjes.
Leg de plakjes op een rooster, bekleed met bakpapier.
Bak in de oven, op 200 graden, 20 minuten.