Door: Dominique op 4 - 03 - 2016 in de categorie Toetjes/gebak
Ingredienten
  • 1 pak bladerdeeg (8 vellen)
  • 1 mango
  • 100 g rozijntjes
  • 3 sinaasappels
  • 50 g roomboter
  • 50 g bloem
  • 50 g suiker
Keuken: Bereidingstijd: 20-25 min. Portie(s): 8 stuks personen

Zelf verzonnen recept van bladerdeeg gevuld met mango, rozijntjes en een heerlijke sinaasappel custard.

Laat de bladerdeeg vellen op de aanrecht ontdooien.

Pers de sinaasappel.
Snijd de mango in blokjes.

12722577_1192508584111135_321273270_oLaat de boter smelten in een pan.
Voeg de bloem toe en laat 2 minuten samen bakken.
Voeg nu de sinaasappel sap toe en roer goed door.
Voeg nu de melk, beetje bij beetje tot een romige, dikke saus. Laat de saus 10 minuten afkoelen.

Verwarm de oven op 200 graden voor.

12695528_1192524717442855_694079188_oMeng de mango samen met de rozijntjes en de sinaasappelsaus.

 

 

 

12695415_1192524487442878_625434939_o12736946_1192524427442884_1068752334_o12674745_1192524594109534_698875218_o

 

 

 

 

 

Leg 2 eetlepels van het mango mengsel op een bladerdeeg vel.

Vouw het bladerdeeg op en leg het bladerdeeg pakketje op een rooster bekleed met bakpapier.
Doe dat tot het bladerdeeg op is.

Zet de bladerdeeg pakketjes in de oven, 20 – 25 minuten op 200 graden.
Laat ze afkoelen op een rooster en bestrooi wat poedersuiker erop.

12696683_1192557900772870_450751921_o

12737027_1192558314106162_2033617256_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties