Door: Dominique op 13 - 01 - 2015 in de categorie Warme Saus
Ingredienten
  • 30 g boter
  • 30 g bloem
  • 300 ml melk
  • 1 tl dragon
  • 1 tl kervel
  • 1 tl verse peterselie
  • 1 tl verse koriander
  • 1 tl verse bieslook
  • 1 citroen
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Lekkere saus met kruiden en citroen!

Smelt de boter in een steelpan met dikke bodem op laag vuur.

Meng er de bloem door en laat op laag vuur 3 min. garen.

Voeg op laag vuur al roerend met een garde de melk in scheuten toe.

Voeg de volgende scheut pas toe als de vorige is opgenomen.

Laat op laag vuur al roerend 2-3 min. zacht koken.

 

Snijd de peterselie, de koriander en de bieslook en voeg alle kruiden toe.

Breng op smaak met peper, zout, de rasp en de sap van de citroen.

Serveer de saus met gebakken vis en gekookte aardappelen.

10904938_967069426655053_1359681547_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties