Door: Dominique op 3 - 10 - 2021 in de categorie BBQ, Rubs voor vlees, Rundervlees
Ingredienten
  • 4 stuks Bavette
Voor de rub:
  • 1 theelepel cacao poeder
  • 1 theelepel koffie (hier uit een Senseo pad)
  • 2 eetlepels bruine suiker (hier kokos bloesem suiker)
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 1/2 theelepel grove zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1/2 theelepel chili vlokken
Keuken: Bereidingstijd: 9 min. Portie(s): 4 personen

Droge rub is een mix van verschillende droge kruiden die samen het vlees op een hoog niveau optilt.
Deze rub is bijzonder. Het ruikt lekker en geeft een verrukkelijke smaak.

Meng alle kruiden samen in een kommetje.

Wrijf het vlees met de rub.
Laat het 30 minuten intrekken.
Bak, braad of grill de bavette naar smaak.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Fricandeau met appel

Datum: 19 - 10 - 2021

0 reacties

Bouchées van foie..

Datum: 19 - 10 - 2021

0 reacties

Mini open ravioli..

Datum: 18 - 10 - 2021

0 reacties

Rubs voor varkenshaas

Datum: 17 - 10 - 2021

0 reacties