Door: Dominique op 29 - 04 - 2020 in de categorie BBQ, Healthy warm, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten

Recept voor 1 persoon

  • 1 witte vis per persoon (pangasius filet diepvries Lidl)
  • 6 snack tomaatjes
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje verse dille
  • Peper, zout, chili vlokjes
  • 1/2 citroen
  • 1 theelepel olijfolie
  •  alufolie
Keuken: Bereidingstijd: 1 nacht in de koelkast, dan 20 mn op de bbq min. Portie(s): 1 personen

Snijd de ui fijn.

Snijd de knoflook in plakjes.

Halveer de tomaatjes.

Halveer een citroen.  Snijd hem in partjes.

Neem 2 stukjes alufolie en zet ze op elkaar op de aanrecht.

Leg de vis erop.

Verdeel erop de ui en de knoflook.

Dan de tomaatjes er omheen en erop.

Als laatste,  verdeel de dille en de partjes citroen.

Breng op smaak met peper,  zout en chili vlokken naar smaak.

Besprenkel met olijfolie.

Maak de papillotte dicht en zet de vis,  een nacht in de koelkast.

Verwarm de grill en zet de papillotte erop.

Bak 20 minuten.

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties