Door: Dominique op 18 - 02 - 2021 in de categorie Pasta, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 400 g verse pasta ( hier zelfgemaakte volkoren tagliatelle)
  • 400 g diepvries reuze garnalen (Lidl)
  • 1 Spaanse peper zonder zaadje
  • 2 uien
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel sambal
  • 120 ml mayonaise ( hier yogonaise)
  • 60 ml sweetchili saus
  • Peper, zout, olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

ja, een heel apart recept maar ik kan u garanderen,  het is super lekker!

Snijd de uien in blokjes.
Hak de knoflook en de Spaanse peper.
Hak de peterselie fijn.

Kook 2 liter water in een pan en kook de diepvries reuze garnalen tot ze roze worden.
Giet ze af en pel ze af. Bewaar ze op een bordje.

Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Bak erin de uien, knoflook en Spaanse peper.
Voeg de paprikapoeder toe en bak mee.
Breng op smaak met peper.

Laat 2 liter water met zout en een theelepel olie erin koken.

Meng de mayonaise (ik heb yogonaise gebruikt) met de sweetchili saus en de sambal.

Voeg de reuze garnalen bij het uien mengsel.

Giet de pasta af en ze terug in de pan.
Voeg de chili mayonaise saus en de reuze garnalen toe en meng goed samen.

Strooi wat peterselie erover en serveer meteen.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Verrine meloen-komkommer

Datum: 20 - 07 - 2021

0 reacties

Klassieke Gaspacho

Datum: 26 - 06 - 2021

0 reacties

Limburgse Oma’s koude..

Datum: 15 - 06 - 2021

0 reacties