- 200 g diepvries tonijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 zak a 300 g sla naar keuze
- 2 mango's
- 2 avocado's
- 1 komkommer
- 3 bos uitjes
- 1 Spaanse peper zonder pitten
- 1 rode ui
- Pinda dressing
Heerlijk met Pinda dressing erbij.
Verwarm in een koekenpan, 1 eetlepel Olijfolie.
Bak de tonijn stukken, 3 minuten, beide kanten.
Laat ze afkoelen en snijd ze in blokken.
Snijd de Spaanse peper, het ui en de bos uitjes in ringetjes.
Snijd de avocado’s in blokjes.
Snijd de mango’s in blokjes.
Halveer de komkommer in de lengte, doe de binnenkant uit (pitten) en snijd ze in plakjes.
Meng voorzichtig alle ingrediënten samen en serveer in een mooie schaal.
Serveer met de Pinda dressing in een kommetje ernaast.