Door: Dominique op 7 - 03 - 2016 in de categorie Groenten, Healthy warm
Ingredienten
  • 4 aubergines
  • 100 g geraspte kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1/2 theelepel Italiaanse kruiden
  • olijfolie
  • 2 uien
  • peper en zout
  • peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Meng 4 eetlepels olijfolie met de Italiaanse kruiden, de knoflook en de peterselie.
Breng op smaak met peper en zout.

12789721_1205839282778065_1518480609_o

Snijd de aubergines in de lengte.
Bestrijk de aubergines met de knoflook dressing.
Zet ze, naast elkaar, op een rooster, bekleed met bakpapier.

 

 

 

 

 

Verwarm de oven op 180 graden voor.

 

12788571_1205844946110832_1052084121_o

Laat de tomatenblokjes goed uitlekken.
Snijd de ui in blokjes en bak ze in een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie.
Verdeel de tomatenblokjes en de ui op de aubergines plakjes.

 

 

 

12788955_1205849856110341_1113077904_oVerdeel de geraspte kaas op de aubergines.
Bak in de oven 20 minuten.

 

 

 

 

Bestrooi wat peterselie erop en serveer de aubergine pizza’s als bijgerecht of zo als vegetarisch gerecht.

12823152_1205863262775667_1863060258_o

12810186_1205863366108990_158135503_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Cordon bleu

Datum: 30 - 10 - 2019

0 reacties

Zoete aardappel –..

Datum: 28 - 10 - 2019

0 reacties

Pompoen cake met..

Datum: 13 - 10 - 2019

0 reacties

Zoete aardappel schotel..

Datum: 8 - 10 - 2019

0 reacties