Door: Dominique op 13 - 05 - 2015 in de categorie Groenten, Paasrecepten
Ingredienten
  • 1 kg asperges
  • 200 g ham
  • 250 ml sauce Hollandaise
  • 2 aardappelen per persoon
  • 4 eieren
  • 1 theelepel bieslook
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant.

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes.

11245468_1040750349286960_35076669_nkook de asperges en de aardappelen in ruim water met zout of zoals hier in een stoom apparaat, 20 minuten.

Kook de eieren hard in water met zout, 9 minuten.

Snijd de ham in reepjes.

Maak de Sauce Hollandaise klaar.

Serveer de asperges samen met de ham en de ei.
Schenk de saus erop en garneer met bieslook.

Serveer meteen.

11251672_1040955869266408_1107667132_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties