Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Toetjes/gebak
Ingredienten
recept voor 10 cakejes
  • 2 grote appels
  • 2 eieren
  • 4 el cacao poeder
  • 6 eetlepels melk
  • 6 eetlepels zonnebloemolie
  • 6 eetlepels suiker
  • 1 pakje vanille suiker
  • 16 afgestreken eetlepels bloem
  • 1 pakje bakpoeder
  • 1 zakje geraspte kokos
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 10 personen

Dit recept is het recept van mijn appelcake maar dan in klein vormpjes en met cacao poeder.
De combinatie appel met cacao poeder is super!

Verwarm de oven op 180 graden voor.

De appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden van ongeveer 3 bij 2 cm, niet te fijn.

De stukjes appels in een kom leggen en 1 pakje vanille suiker toevoegen.

De eieren, melk, olie, cacao, suiker, vanille suiker, de bloem en de bakpoeder samen voegen.

Alle ingrediënten goed samen mengen.

Een cake blik beboteren en een bakpapier vel op zijn bodem leggen.

Het beslag in muffin vormpjes gieten.

De stukjes appel boven het beslag rangschikken.

De cakejes in de oven 30 minuten op 180 graden bakken.

Bestrooi de cakejes met kokos.

1656315_607648065995558_1034527545_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties