Door: Dominique op 7 - 10 - 2014 in de categorie Stamppotten
Ingredienten
  • 2 aardappelen per persoon
  • 1 andijvie
  • 2 teentjes knoflook
  • peper en zout
  • 1 ui
  • 1/2 kopje melk
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Stamppot met andijvie maar toch net iets anders!
Edwin heeft dit gerecht gekookt! het was heel lekker!

Kook de aardappelen in ruim water met zout.
Was en snijd de andijvie in reepjes.
Snijd de knoflook en de ui fijn.
Bak de spekjes samen met de ui en de knoflook.
Stamp de aardappelen met de andijvie en de melk tot een puree.
Roer de spekjes door de puree.
Breng op smaak met peper en zout.

10719204_904328122929184_1036151957_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties